bekännelse

She’s got her lipstick on
Hit and run dam dam dam!

för några veckor sedan hörde jag en låt som verkligen fastnade på hjärnan. jag tvingade mina kära klasskamrater att stå ut med mig sjungandes på denna ( dom kommer få stå ut resten av terminen).
Igår såg jag dessa två små söta irländare, hoppa och studsa i eurovision. och shiit vad jag rycktes med! kalla dom livsnjutare, galna eller bokstavsbarn - vad ni vill men jag älskar dom!! deras glädje smittade verkligen av sig rakt ut ur tvn in i mitt vardagsrum och jag röstade faktiskt för första gången ! tänk att ett par tvillingpojkar i röda kostymer och hår som sticker upp mot himlen kan få en på sånt bra humör som jag har varit idag. så nästa gång jag har en dålig dag ska jag sätta på jedward på högsta volym och hoppa med. Heja Irland i en annars helt världelös tävling!

youtubea dom lite såklart och fick se ett klipp när en av dom får en sena i benet avslitet under ett scenframträdande, ramlar ihop, skriker till, hoppar upp, och fortsätter att sjunga och hoppa fast på ett ben, sjukt ointressant men sjukt imponerande!



bisou bisou.

RSS 2.0